Retele de socializare
Intra in cont / cont nou

CATEGORII:

Bicicletele electrice, la mare căutare în Europa

Autor: transporter.ro
01 iulie, 2014

Ford investește în instruirea tinerilor conducători auto

Ford Motor Company a anunţat printr-un comunicat de presă că va investi  2,9 milioane Euro în 2016 pentru a asigura instruirea gratuită a 7.000 de tineri şoferi, cu vârste între 18 şi 24 de ani din »

Construcția de locuințe, în creștere cu peste 4.000 de unități în 2015 față de anul precedent

Ultimele date INS arată că în anul 2015 au fost terminate 47.017 locuințe, în creştere cu 4.428 locuințe, față de anul 2014. În trimestrul IV 2015 au fost date în folosință  15.843 locuințe, »

8.000 de oameni la mitingul organizat de Sindicatul Autoturisme Dacia

Protestatarii s-au adunat pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni și manifestează pentru susținerea unor obiective de interes național. Manifestanții, în număr de aproximativ 8.000, »

Ambulanța vine pe motor! SMURD București a primit șase motociclete special echipate pentru prim-ajutor

Cele șase motociclete conduse de paramedici pot să se strecoare prin traficul din Capitală oricât de aglomerat ar fi, pentru a da primul ajutor înainte de sosirea ambulanței. O astfel de motocicletă cântărește »

CNADNR a obținut defrișarea unei păduri pentru Autostrada Transilvania

S-a aprobat, prin ordin de ministru, scoaterea definitivă din fondul forestier naţional a suprafaţei pe amprenta căreia va fi realizat obiectivul Autostrada Transilvania, sector 3A, Cluj Vest Gilău - Mihăieşti, între »
Cele mai citite stiri